Leuk dat je contact met mij wilt opnemen! Ik kan me voorstellen

wanneer je mij nog niet kent dat je eerst meer over mij wilt weten.


Wanneer je op zoek bent naar een coach is het belangrijk dat er

een match is tussen jou en je coach. Om te kunnen ontdekken of

dat wij een klik met elkaar hebben en of je mijn aanbod passend

is nodig ik je uit voor een vrijblijvend inspiratiegesprek. Dit kan live

of online plaatsvinden. Voor dat jij dit doet wil je mogelijk iets meer

over mij te weten komen.


Ik ben geen generieke coach maar een coach die zich specifiek richt op doorbraak van ongewenste patronen die jou belemmeren op met plezier in het leven te staan. Tijdens mijn coachsessies staan jij en jouw behoeftes centraal en gaan we in de coachsessies op zoek naar hoe jij vanuit VRIJ denken, VRIJ voelen en VRIJ doen weer in jouw kracht kan komen. Om door de natuurlijke weerstand tegen verandering heen te breken coach ik op een sturende manier. Door de aandacht te richten op de kosten die het voor jou heeft en anderen meebrengt probeer ik een hefboom te creëren op onderliggende oorzaken en niet op de problemen die uit jouw gedrag voortkomen. Zo probeer ik een transformatie bij jou teweeg te brengen, waardoor jij jouw valkuilen leert herkennen en je grenzen beter leert aan te geven. Alles met als doel om vanuit jouw innerlijke zelf bewust te kiezen wat echt goed is voor jou.


Ook kan je samen met mij aan de slag op jouw uitdagingen, (nieuwe) talenten te (her)ontdekken om jouw persoonlijke ontwikkeling in jouw (toekomstige loopbaan vorm te geven. Ik sta stil bij jouw kwaliteiten, zingeving en maken een plan van aanpak voor een toekomstige loopbaanperspectief.

Als mens en coach ben ik positief ingesteld, sociaal, oprecht geïnteresseerd, empathisch en vrij van oordeel. Mijn gevoel voor humor helpt om me met jou te verbinden en soms bij het wegnemen van de zwaarte van sommige onderwerpen. Wanneer je met mij als coach aan de slag gaat is het einddoel om een duurzame blijvende verandering te weeg te brengen bij jouw wereldbeeld, zelfbeeld en je overtuigingen. Je zult merken dat jouw gedrag automatisch blijvend mee verandert. Gedrag wat je als ongewenst beschouwde en waarvan het jou zelf niet lukt om dat te veranderen.


Neem contact op


Vind je het zetten van een eerste stap lastig? Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend inspiratiegesprek.

Een coachtraject is altijd maatwerk. Ik wil jou zo goed mogelijk begeleiden naar meer plezier in je werk!