Met als doel: Plezier in je werk en  leven


Heb jij last van stress? Ervaar je burn-out gerelateerde klachten? Of wil jij je balans tussen werk en privé optimaliseren? Ben je toe aan meer rust en vrijheid in je leven? Kom er samen met mij achter hoe jij dit kan realiseren!

Als mentale- en emotiecoach ben ik erop gericht op jou terug te brengen in jouw innerlijke kracht. Ook wel jouw beste zelf, waar jouw ego geen vat meer heeft op al jouw gedachten- gevoels- en gedragspatronen. Wil jij echt VRIJ denken, VRIJ voelen en VRIJ doen en moeiteloos en ontspannen in het leven staan? Dat jij je innerlijke rust kan ervaren en met plezier, authentiek kan genieten van het leven en je werk?

Doorbreek samen met mij jouw vicieuze cirkel van patronen die jou te veel energie kosten en leiden tot stress en spanningsklachten. Ik help jou op een andere manier om te gaan met de momenten waarop je vastloopt in je persoonlijke ontwikkeling, stress te verminderen, burn-out te voorkomen of je te ondersteunen in je herstel. k onderzoek de vragen, uitdagingen en problemen die jij hebt, op het gebied van wat jij denkt, voelt en doet. Ik werk niet met de problemen die vanuit jouw gedrag voortkomen. Ik werk vanuit een diepere (onbewuste) laag die verbonden is aan jouw gedrag en elkaar (on)bewust beïnvloeden. Mijn doel is samen met jou een blijvende verandering (transformatie) teweeg te brengen. Vanuit een diepgaand en duurzaam veranderingsproces van vier bewust gekozen fasen van verandering. Van leven vanuit je vaste patronen naar leven vanuit VRIJ denken, VRIJ voelen, VRIJ doen. Deze vier fasen van transformatie zijn:Fase 1: Bewustwording
Je word je in deze fase bewust van een innerlijke besturingslaag die invloed heeft op jouw (on)bewuste gedachten, gevoel en gedrag. Je krijgt inzicht in de ongewenste gevolgen en de kosten daarvan in jouw leven.


Fase 2: Contact met jezelf
Je word je nog bewuster van hoe je denkt, voelt en gedraagt, de motivatie die je daarbij hebt en wat voor invloed dit op jou heeft. Hiermee ga je bewust kiezen en je eigen (wereld)beeld herzien. Je leert hoe jij je vrijheid kan ervaren en de weerstand los kan laten.


Fase 3: Zelf kiezen en sturen
Je bent je niet langer onbewust van je gedrag en je motivatie en word je bewust van de gevolgen hiervan. Het word je duidelijk uit eigen ervaring in de praktijk dat alles een keuze is en dat het kiezen voor VRIJ denken, VRIJ voelen, VRIJ doen jou zelf een goede persoonlijke ontwikkeling brengt. Je kun echt zelf andere en nieuwe keuzes maken, en je toekomst bewust vormgeven.


Fase 4: Leven vanuit vrijheid
Je verankert en verdiept nieuwe patronen in VRIJ denken, VRIJ voelen en VRIJ doen in jouw leven. Met als doel dat jij vanuit ‘the next level’ vrij kan leven.


In iedere fase zijn er opdrachten en oefeningen om met jezelf aan de slag te gaan. Met als doel een zo goed mogelijk eindresultaat te bewerkstelligen om zelfstandig te leven vanuit VRIJ denken, VRIJ voelen, VRIJ doen. Ik maak hierbij gebruik van NLP, Journeymethodieken en Mentale Doorbraakcoaching. Het doel is van onbewust onbekwaam, bewust te worden wat jou drijft, waardoor jij ongewenste gedrag ervaart. Na bewustwording leer je bewust bekwaam jezelf te manifesteren tot de beste versie van jezelf, zodat je bewust bekwaam met op maat gemaakte methoden en technieken jezelf kan bijsturen en je gedrag positief verandert. Het uiteindelijke doel is dat je onbewust bekwaam met zelfvertrouwen je grenzen aan kunt geven. Je nieuwe gedrag en krachtige overtuigingen en vaardigheden op een soort automatische piloot inzet.  Loopbaanadvies is vanzelfsprekend altijd maatwerk, de loopbaanvraag van jou is hierin leidend. Ook kan je samen met mij aan de slag met jouw uitdagingen, (nieuwe) talenten te (her)ontdekken om jouw persoonlijke ontwikkeling in jouw (toekomstige loopbaan vorm te geven. Ik sta stil bij jouw kwaliteiten, zingeving en maken een plan van aanpak voor een toekomstige loopbaanperspectief. Als werkpleziercoach werk ik o.a. met het door Adriaan Hoogendijk ontwikkelde Koersonderzoek. Deze methode wordt al decennialang zeer succesvol gebruikt voor de beantwoording van loopbaanvragen en heeft naam gemaakt als een enorm inspirerende en grondige methode voor loopbaanbegeleiding.

Met het Koersonderzoek bied ik een transparante structuur voor zelfonderzoek naar de juiste koers in jouw verdere loopbaan. Ik besteed onder andere aandacht aan jouw levensloop, persoonlijke voorwaarden voor zingeving en vitaliteit, bronnen van inspiratie, kwaliteiten en valkuilen. Aan de hand van oefeningen en opdrachten werk ik in mijn gesprekken aan jouw persoonlijke en professionele loopbaanvragen. Workshop Effectief omgaan met stress

 

Wil jij leren je energiehuishouding beter te managen? Wil jij leren hoe jij energielekken kan herkennen?

Wat gaan we doen?

In 3 uur:

  • Inzicht wat stress mentaal, emotioneel fysiek tot gevolg hebben.
  • Stresstest: Waar sta jij met je vitaliteit?
  • Inzicht krijgen in de 3 fases van jouw energiehuishouding.
  • Hoe je op een gezonde manier is van een emotie kan beleven.
  • Hoe stress doorwerkt in jouw lichaam en wat jij kan doen.

 

Na afloop van deze workshop:

  • Kan jij effectiever omgaan met stress 
  • Krijg je inzicht en handvatten hoe jij jouw energiehuishouding in balans kan houden.
  • Inzicht waar jij staat in jouw vitaliteit
  • Hoe jij positief energie kan bijtanken.